SEO för alla

Ny bok om SEO

SEO eller sökmotoroptimering är viktigt för att lyckas som e-handlare, då det är dyrt att hela tiden köpa ny trafik. Så lyckas du med att ranka bra på Google och löpande få relevant trafik från Google besökare utan att betala för det, så har du verkligen skapat en bra plattform för att lyckas med din e-handel.

Precis innan sommaren utkommer ljudboken ”SEO för alla” som riktar sig till dig som är nybörjare och som på under en timme vill lära dig de viktigaste att göra med din sajt eller din webbutik.

Boken går igenom allt från teknisk SEO till onsite SEO och offsite SEO och följer du tipsen i boken kommer du få se din sida placera sig bättre i Googles träfflistor framöver.

Boken finns att köpa på t ex Adlibris (64 kr) eller Bokus (69 kr).

Boken finns även på alla större ljudbokstjänster som BookBeat och Storytel.

Mer om boken:
SEO för alla är en snabbkurs i sökmotoroptimering som alla som har en webbplats borde ta till sig oavsett om du är en förening, ett litet eller stort företag eller en kommun eller annan myndighet: alla tjänar på att synas bra på Google.

Christer Pettersson har jobbat med SEO och digital marknadsföring sedan 1998, samma år som Larry Page och Sergey Brin startade sökmotorn Google på Stanford University. Han har skrivit nio böcker och föreläser regelbundet om content marketing, e-handel och sökmotoroptimering.

 

No Comments

Post a Comment